Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestor termeni si conditii precum si modificari site-ului fara notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi mereu cea mai recenta versiune a prevederilor.

Daca exista orice fel nelamuriri sau neclaritati dupa citirea termenilor si a conditiilor, va rugam sa luati legatura cu noi folosind informatiile de la pagina de contact si sa solicitati clarificari suplimentare inainte de a plasa o comanda pe site.

Definitii

  • Readytowall

Reprezinta societatea comerciala Ideal Wall Solutions S.R.L, numar de ordine registrul comertului J40/7696/08.07.2020, cod unic de inregistrare RO42746210/08.07.2020.

  • Site

Reprezinta site-ul Internet apartinand Ideal Wall Solutions, care se afla la adresa www.readytowall.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite.

  • Utilizator

Reprezinta orice persoana fizica sau juridica care acceseaza sau interactioneaza in orice fel cu site-ul.

  • Utilizare abuziva

Reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii. Este interzisa orice incercare de fraudare, de modificare a continutului site-ului sau de a afecta performanta serverului.

  • Utilizarea site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Readytowall, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Readytowall ca fiind de interes pentru utilizatori.

Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit dar este posibil ca folosirea site-ului sa atraga dupa sine consecinte financiare pentru utilizator, cum ar fi costul platit furnizorului de internet, pentru care Ideal Wall Solutions nu isi asuma responsabilitatea.

Readytowall este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia, in integralitatea sa. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Readytowall, prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

In momentul plasarii comenzii utilizatorul imputerniceste Ideal Wall Solutions sa il reprezinte in fata oricarui transportator pentru orice fel de activitate legata de livrarea, comisionarea produselor comandate de utilizator de la Readytowall.

Orice fel de cost rezultat al acestor operatiuni de transport, comisionare cat si taxe este suportat in intregime de Ideal Wall Solutions si este inclus in pretul intregii comenzi, afisat pe site, in momentul plasarii produselor in cosul de cumparaturi.

Readytowall isi rezerva dreptul de a vinde doar persoanelor fizice si nu permite revanzarea produselor de catre clientul final in lipsa unui acord prealabil. De asemenea, isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii si de a refuza onorarea unei comenzi daca exista dovezi sau suspiciuni privind buna-credinta sau buna-conduita a unui cumparator.

Declinarea responsabilitatii

Readytowall isi rezerva dreptul sa modifice sau sa completeze orice informatie de pe site.

Readytowall nu raspunde de prejudiciile create din motive ce tin de nefunctionarea site-ului sau imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe acesta, nici de eventualele daune produse de erori, virusi contactati sau acces neautorizat.

Depunem eforturi mari pentru a reda fidel imaginea si caracteristicile fiecarui produs de pe site dar este posibil ca datorita erorii umane (aparute in cazul introducerii datelor pe site, a descrierii si masurarii produselor sau a ambalarii si livrarii) acestea sa nu corespunda exact realitatii. In acest caz asumam sa returnam cumparatorului integral suma achitata de acesta, in urma procedurii de retur.

Valoarea maxima a obligatiilor financiare datorate oricarui client in cazul nelivrarii sau a unei livrari necoresunzatoare rezultata ca urmare a unei comenzi plasate pe site este echivalenta cu valoarea sumei care a fost incasata de la client.

Disponibilitatea produselor

Readytowall nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Acest lucru implica dreptul de a nu livra sau de a livra partial o comanda.

In cazul in care pretul unui produs sau alte detalii referitoare la acesta au fost introduse sau afisate gresit pe site, Ideal Wall Solutions isi rezerva dreptul de a nu livra acel produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil de eroarea aparuta, in cazul in care produsul nu a fost livrat deja.

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa returneze orice produs in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii acestuia, fara a invoca niciun motiv.

Readytowall se obliga sa efectueze returul banilor in contul clientului la cel mult 48 de ore de la receptie.

Produsul trebuie sa se gasesca in starea constatata de client in momentul primirii si sa nu fie deteriorat de catre acesta in niciun fel (fac exceptie orice deteriorari care pot surveni in urma transportului, pentru care clientul nu este responsabil).

Ideal Wall Solutions va achita contravaloarea transportului pentru efectuarea returului doar in situatia in care produsul livrat nu corespunde descrierii, fotografiilor, dimensiunilor sau oricaror alti parametri afisati pe site.

Cumparatorul are obligatia de a returna un produs doar cu notificarea prealabila a Readytowall si doar prin curier rapid (nu acceptam retururi neanuntate sau expediate cu Posta Romana).

Cumparatorul se obliga sa completeze corect si citet formularul de retur, sa il semneze si isi asuma responsabilitatea pentru datele continute de acesta.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul publicarii si afisarii pe site dar pot fi modificate in orice moment, fie prin aplicarea politicii de reduceri, a codurilor de reduceri sau a vointei Readytowall.

Modalitati de plata

Readytowall comercializeaza tablouri. Pentru achizitionarea acestora punem la dispozitie doua modalitati de plata:

  • Online cu card bancar. Plata este securizata total prin partenerul nostru NETOPIA Payments, recunoscut pentru exigenta privind securitatea solutiilor de plata oferite. Astfel plata cu cardul Visa sau Mastercard se desfasoara pe o pagina redirectionata si securizata. Datele completate de client sunt in siguranta iar Readytowall nu dispune de si nu are acces la datele sale bancare.
  • Ramburs, numerar la livrare. Clientul va achita contravaloarea comenzii, in numerar, direct curierului, in momentul livrarii. Pentru aceasta metoda de plata se adauga o taxa de 19 lei.

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificata de client cu o firma de curierat rapid cu care Readytowall are contract sau prin mijloace proprii. Produsele comandate vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil. Livrarea comenzii va avea loc in maximum 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Durata de livrare poate fi influentata de factori ce produc intarzieri independente de vointa firmei de curierat sau a Ideal Wall Solutions, cum ar fi vremea nefavorabila, accidente rutiere si nu numai, blocaje de trafic etc. In acest caz, Readytowall se obliga sa contacteze cumparatorul in cel mai scurt timp posibil si sa ii comunice noua data estimata pentru livrarea comenzii.

Politica de confidentialitate

Ne angajam sa asiguram protectia confidentialitaii utilizatorilor pe intreaga durata a folosirii readytowall.ro.

Pentru prevenirea divulgarii neautorizate sau a accesului nepermis punem in aplicare proceduri fizice, manageriale si electronice. Astfel protejam si securizam toate informatiile personale pe care le colectam prin intermediul Readytowall. Fiecare utilizator vede doar propriile sale date, cele pe care le-a introdus si nu are acces la datele introduse de alti clienti. Folosim masuri de securitate speciale impotriva pierderii, folosirii gresite sau alterarii informatiilor care se afla in controlul nostru. In cazul improbabil al pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau de erori ce tin de soft-ul cu care este gazduit si conceput readytowall.ro nu ne asumam responsabilitatea. Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Instantele Judecatoresti, Politie, Parchet precum si altor organe abilitate ale statului, in limitele si baza prevederilor legale si doar ca urmare a unor cereri expres formulate. Pentru orice nelamuriri suplimentare privind aceasta sectiune, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate.

Litigii

Orice litigiu aparut va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care stingerea conflictului pe cale amiabila nu a fost posibila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Readytowall este inregistrat pe Platforma de solutionare alternativa a diferendelor dintre consumatori si profesionisti (SOL), care poate fi accesata urmand urmatorul Link.

Forta majora

Forta majora este un eveniment imprevizibil, in afara controlului Readytowall si pe care nu il poate evita. Ideal Wall Solutions nu va fi raspunzatoare in cazul in care, sub incidenta fortei majore nu isi va executa obligatiile contractuale si nu poate fi supusa unei cereri de tipul daune-interese. Daca in 15 (cincisprezece) zile de la data producerii evenimentului acesta nu inceteaza, partile implicate in contract au dreptul sa notifice incetarea de plin drept a acestuia.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele anterioare va fi declarata invalida sau nula, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odata cu accesarea, utilizarea site-ului si lansarea comenzii si cumpararea, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile iar valoarea acestora este echivalenta cu un contract valabil incheiat intre parti.